Cincink je víc než realitní portál. Nabízí komplexní služby

 

Chcete si splnit sen o vlastním bydlení? Čeká vás poměrně dlouhá, mnohdy až trnitá cesta. Prvně je nezbytné vybrat si vhodnou nemovitost a projít tak různé realitní portály, poté vás čekají osobní prohlídky, vyřizování hypotečního úvěru, shánění právníka pro kontrolu smluv a podobně. Pokud jste se doposud setkávali pouze s realitními portály, kde byly k dispozici jen nabízející a poptávající inzeráty, potom vás potěšíme. Komerční banka totiž oficiálně představila svůj startup Cincink, což je víc než jen realitní portál s obrázky a texty nemovitostí. O co se jedná? A jaké služby vám Cincink dokáže zprostředkovat?

Komerční banka představila Cincink jako férový realitní portál, jenž nabízí možnost zajištění komplexních služeb, které se týkají prodeje i koupě nemovitosti.

Cincink je bezplatný

Oproti ostatním realitním portálům se Cincink liší v tom, že nabízí možnost vložit inzerát zcela zdarma, a to jak kupujícím, tak i prodávajícím, ba dokonce i realitním kancelářím. Cílem startupu je vytvořit výjimečný prostor, jenž nabídne vskutku pestrou škálu nemovitostí napříč celou republikou. Sami se navíc můžete rozhodnout, jestli upřednostníte nabídky realitních kanceláří, nebo raději soukromníků. V nabídce nechybí ani právní služby, kdy vám renomovaný právník pomůže se smlouvami, ale i dalšími náležitostmi, jež jsou spojené s realitním obchodem.

Profesionální nafocení bytu a textace prodejního inzerátu

Prodejci nemovitostí využijí služby jako nafocení bytu od profesionálního fotografa. Velice důležité je udělat dobrý první dojem, což je právě inzerát. Pokud zaujmete potenciálního kupce fotkami a textem, máte obrovskou šanci, že se dojde na vaši nemovitost podívat a začne zvažovat její prodej. Vyplatí se také investovat do textace prodejního inzerátu, protože realitní textaři dokážou použít slovíčka tak, aby vznikl poutavý inzerát.

Technická inspekce pro kupujícího

Chcete nemovitost koupit, ale bojíte se, že koupíte zajíce v pytli od tygra? Technická inspekce nemovitosti vám dokáže prozradit, v jakém stavu je objekt, o který máte zájem. Ověříte si, jestli nemá nějaké větší nedostatky, jejichž odstranění by vás vyšlo příliš draho. Do rukou se vám tak dostane posudek a případně kalkulace nedostatků, abyste si udělali představu o tom, kolik peněž bude potřeba ještě investovat při rekonstrukci.

Hypoteční kalkulačka online

Závěrem nesmíme zapomenout na užitečný nástroj, kterým je hypoteční kalkulačka online. Zadáte několik základních parametrů a kalkulačka vám tak prozradí, kolik měsíčně zaplatíte za hypotéku, jak dlouho ji budete splácet a podobně.

Komerční banka vám tak pomůže se svým startupem, na jehož realizaci se podílel také tým z IdeaSense, zajistit plynulý průběh celé transakce.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *