Nebankovní americké hypotéky

Chcete si vzít hypotéku na bydlení nebo potřebujete peníze na jiné věci? Řešíte dluhy, nevýhodné půjčky a pomohla by vám pořádná finanční injekce? Můžete ručit nemovitostí a znáte svoje finanční možnosti? Využijte nabídky nebankovních amerických hypoték.

Potřeba peněz je každodenní záležitost všech lidí. Někdo potřebuje hodně, někdo zase málo a každý je chce využít na něco jiného. A to od bydlení až přes nákupy po řešení dluhů a podobně.

Klasické hypotéky jsou určené pouze pro účel bydlení, a proto jsou také účelové a vyžadují doložení využití peněz. Pokud chcete peníze z hypotéky využít na cokoliv, vyberte si hypotéku americkou. Jde o bezúčelný úvěr a využití peněz není potřebné dokládat.

První kroky se žádostí obvykle vedou do banky. Mnoho klientů však neví, že může využít i nebankovní americké hypotéky či hypotéky klasické. Nebankovní společnosti se totiž přibližují těm bankovním a dokážou vám sestavit takovou nabídku, aby vám co nejlépe vyhovovala.

K těmto produktům patří také hypotéka bez registru nebo hypotéka bez příjmu. Výhoda spočívá v tom, že na hypotéku můžou dosáhnout i klienti, kteří mají nějaký problém s příjmy. A to buď je nemůžou, nebo nechtějí dokládat nebo jsou jejich příjmy nízké. V případě registrů dlužníků zase dosáhnou na hypotéku i klienti, kteří mají nějaký černý záznam.

Mnohdy totiž registry uvádějí i informace o restech, které již byly splacené, nebo se jednalo o malé zpoždění se splátkou a klient splácí dál bez problémů.

Tímto způsobem se otevírají možnosti všem klientům, a to nejen těm vzorným, ale i těm, kteří měli nebo mají nějaký problém. Často jsou totiž peníze využívané na splacení dluhů či exekucí nebo ke sloučení nevýhodných půjček.

Podmínkou je ručení nemovitostí a ani tady není jen jedna možnost. Pokud nevlastníte nemovitost, tak můžete ručit i nemovitostí někoho třetího.

Hypotéky od nebankovních společností můžete nakonec využít nejen na bydlení, nákup vozidla, dovolené, zařízení a podobně, ale také na nákup pozemku či družstevního bytu. A také je můžete využít i pro firmu či nový podnikatelský záměr.

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *